Quý khách hàng vẫn xem bản rút ít gọn của tài liệu. Xem và cài đặt ngay lập tức phiên bản tương đối đầy đủ của tài liệu trên đây (472.03 KB, 3 trang )




Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết anh văn lớp 8

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tư liệu, đề thi miễn chi phí.

Trang 1

www.Giaitoan8.com

ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT

Môn: Tiếng Anh LỚP 8

Thời gian: 45 phút

I. Choose the best option (from A, B, C or D) to complete each sentence: (3.0pts)

1. I don"t know how ____________ a birthday cake?

A. make B. making C. to make D. made

2. ____________ you post this letter for me, please? – OK.

A. Do B. Are C. Will D. Shall

3. The man ____________ in the garden is my grandfather.

A. works B. working C. worked D. is working

4. Glass should be collected and sent khổng lồ factories for ____________.

A. reusing B. reducing C. refilling D. recycling

5. We ____________ morning exercise at six o’cloông chồng yesterday.

A. took B. take C. are taking D. were taking

6. My friover, Lam ____________ to lớn school late.

A. is always going B. was always going C. goes always D. always goes

7. The Statue of Liberty ____________by French people.

A. design B. designed C. was designed D. was designing

8. Ha Long Bay is ____________ by UNESCO as a World Heritage Site.

A. studied B. recognized C. known D. seen

9. ____________ is often called “The Windy City”.

A. Hawaii B. Chicago C. New York D. San Francisco

10. She promises she ____________ study hard for the next exam.

A. won’t B. will C. is D. must

11. ____________ in Cambodia should be really known as a wonder.

A. Angkor Wat B. The Taj Mahal

C. The Hanging of Babylon D. The Statue of Zeus

12. My school hasn’t held a/an ____________ condemo yet.

A. flower-arranging B. flowers-arranging
(2)

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tài liệu, đề thi miễn phí tổn.

Trang 2 II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt)

1. I always keep the window open so as to letting the fresh air in. A B C D

2. Lan tidied the bedrooms và cleaned the windows since yesterday.

A B C D

3. He is going lớn get to lớn work earlier in order impress the trùm.

A B C D

4. Da Lat is known like a đô thị of pines, waterfalls and flowers.

A B C D III. Complete the passage with the words given. (2pts)

walk narrow friendly town

We are having a wonderful time in Hoi An. The streets here are so (1) ____________ that cars are not allowed lớn enter the center of the (2) ____________. Therefore, we have to (3) ____________. The houses are very old but beautiful. The people are very (4) ____________ & helpful. I love this place so much.

III. Put the verbs in brackets into the correct form. (2pts)

1. While Tim (drive)______________ to lớn work, he had a wonderful idea. 2. We ( not meet) ______________ since last year.

3. Would you mind if I (turn) ______________ on the TV?

4. I (do) ______________ my homework between 8 và 9 pm last night.

IV. Reorder the words to lớn make complete sentences: (1pt)

1. always / she / watching / is / TV / .

...

2. have / I / already / done / my / homework / .

...

V. Rewrite the sentences so that they have sầu the same meaning as the original ones. (1pt)

1. We will invite some old teachers to our class meeting.

 Some old teachers ______________________________________________________

2. “I can do this test”, he said.


(3)

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tài liệu, đề thi miễn phí tổn.

Trang 3 ĐÁP ÁN ĐỀ THI

I. Choose the best option (from A, B, C or D) lớn complete each sentence: (3.0pts) Môi câu đúng 0.25 điểm

1. C 7. C

2. C 8. B

3. B 9. B

4. D 10. B

5. D 11. A

6. A 12. A

II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt) Mỗi câu đúng

0.25 điểm

1. C 2. A 3. C 4. B

III. Complete the passage with the words given. (2pts) Mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. narrow 2. town 3. walk 4. friendly

III. Put the verbs in brackets inlớn the correct khung. (2pts) Mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. was driving 2. haven"t met
3. turned
4. was doing

IV. Reorder the words to lớn make complete sentences: (1pt) Mỗii câu đúng 0.5 điểm

1. She is always watching TV.

2. I have sầu already done my homework

V. Rewrite the sentences so that they have sầu the same meaning as the original ones. (2pts)

1. The glass bottles are broken inlớn small pieces. 2. He said he could vị that demo.


Tài liệu liên quan


*
Bộ đề kiểm soát 1 huyết môn tiếng anh lớp 12 năm 2016 2017 gồm lời giải 25 750 4
*
đề kiểm tra 1 huyết môn giờ anh lớp 1hai năm 2016 2017 tất cả giải đáp 25 561 2
*
Bộ đề khám nghiệm 1 huyết môn giờ đồng hồ anh lớp 9 năm 2017 2018 gồm đáp án 69 442 1
*
Tổng thích hợp đề bình chọn 1 ngày tiết môn giờ đồng hồ anh lớp 7 năm 2017 2018 có đáp án 58 185 0
*
bo de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 10 nam 2017 2018 co dap an 747 33 229 0
*
tong hop de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 7 phái mạnh 2017 2018 co dap an 8821 58 162 0
*
bo de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 11 nam giới 2017 2018 teo dap an 1263 40 423 0
*
Đề chất vấn 1 huyết môn Tin Học 7 trắc nghiệm, tự luận bao gồm câu trả lời 3 59 0
*
Đề kiểm tra 1 tiết môn Công Nghệ 8 trắc nghiệm, trường đoản cú luận có câu trả lời 3 60 0
*
Đề kiểm tra 1 ngày tiết môn Địa lý 8 trắc nghiệm, tự luận gồm câu trả lời 2 35 0
*


Tài liệu bạn search tìm đang sẵn sàng sở hữu về


(472.03 KB - 3 trang) - Đề bình chọn 1 huyết môn Tiếng Anh 8 trắc nghiệm, từ luận có đáp án
Tải bạn dạng khá đầy đủ tức thì


Xem thêm: Cách Xóa Album Ảnh Trên Fanpage, How To Delete Facebook Page Posts In Bulk 2021

×